Sanitarija i kupatilski nameštaj

Veliki izbor sanitarije i kupatilskog nameštaja


Kako bi Vaše kupatilo zablistalo u punom sjaju potrebno je da imate najmoderniju sanitarnu keramiku. Na našim stovarištima možete pronaći veliki broj modela, funkcionalnost i moderan dizajn uz neosporan kvalitet za svako kupatilo.

U ponudi sanitarne keramike imamo na raspolaganju sve vrste wc šolja, lavaboa, baterija, bidea, ugradnih vodokotlića, pisoara, umivaonika, i kupatilske galanterije renomiranih domaćih i stranih proizvođača.

A da bismo kupatilo zaokružili kao celinu i imali dovoljno prostora za sve potrebne stvari neophodan je kupatilski nameštaj. Kupatilski nameštaj čine konzolne ploče, ormarici za kupatilo, ormarići sa ili bez ogledala, ormarići sa ugradnim ili nadgradnim umivaonikom, stolovi za lavabo, uspravni plakari i police. Oprema za kupatilo kao što su ormarići sa lavaboom najčešće se prodaje u kompletu jer su ormarić i lavabo deo iste kolekcije.

Nameštaj za kupatilo treba birati tako da se uklopi sa ostalim elementima u kupatilu kao što su sanitarije, pločice, galanterija. U svojoj ponudi imamo više serija koje se razlikuju po izabranim materijalima koji se koriste od iverice ili medijapana.

Naši partneri

Želiš uspeh?   Prijavi se!